Cabinet psihologic


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest proiect are in vedere evidenta unui cabinet psihologic. Atestatul contine documentatia realizata in Word (30 de slide-uri), prezentarea PowerPoint (19 de slide-uri), codul sql corespunzator bazei de date (6 entitati) si aplicatia Oracle Apex.

Tema acestui proiect o reprezintă gestiunea unei baze de date pentru un cabinet psihologic. Am ales această temă deoarece este o instituție dedicată menținerii sănătății care oferă atât îngrijire pe o perioadă scurtă de timp cât și pentru o perioadă medie și chiar lungă de timp. Oferă îngrijire pentru combaterea diverselor boli psihologice de care suferă pacienții.

Scopul bazei de date este sa fie sortate retetele, sa se gestioneze medicamentele care sunt eliberate de catre medic si sa se aiba o legatura a doctorului care au eliberat o reteta si care au tratat un bolnav. In fiecare tabela din baza de date se tine evidenta acestor detalii, iar prin relatiile dintre ele se poate usor depista traseul dorit. Această baza de date ajută cabinetul psihologic la evidenţa retetelor eliberate, a pacientilor cat si a medicamentelor recomandate.

O fișa separată despre consultatie va ține evidența investigațiilor făcute pacientului pe toată perioada tratamentului, rezultatele acestor investigații, tratamentul aplicat pacientului și rezultatele obținute in urma tratamentelor efectuate.

Un pacient este repartizat medicului care coordoneaza toate investigațiile și tratamentele aplicate pacientului, însă acesta poate solicita și altor colegi să examineze pacientul său.

În plus, sunt păstrate informaţii despre toate internarile pe care le-a avut fiecare pacient în parte, si toate tratamentele care i-au fost aplicate cu succes pe parcursul timpului la cabinetul nostru.

În baza de date mai apar şi medicamentele care trebuiesc administrate pacientului si reteta eliberata de medicul psiholog care se ocupa de pacientul respectiv.