Cabinet stomatologic


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestiunea unui cabinet stomatologic. Acest proiect realizat in Oracle are 19 de pagini realizate in Word si 14 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (11 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Cerintele proiectului sunt urmatoarele:

Companiile din sectorul medical şi cabinetele stomatologice particulare au nevoie de soluţii care să pună în valoare dinamismul activităţii sectorului de activitate şi conexiunile la nivel global care se stabilesc aici cu foarte multă uşurinţă între cei care activează în acest sector. De aceea, am construit o baza de date pentru o gestiunea activitatii intr-un cabinet medical stomatologic. Baza de date pe care am creat-o va fi folosita de stomatologi pentru a nota cazurile tratate.

Scopul bazei de date este actualizarea informatiilor unui cabinet stomatologic, notandu-se operatiile efectuate de stomatologi fiecarui pacient – extractii, plombe, reconstructie dentara. In fiecare tabela din baza de date se tine evidenta acestor detalii, iar prin relatiile dintre ele se poate usor depista traseul dorit.

  • Sa tina o evident completa a unui cabinet stomatologic;
  • Sa minimizeze timpul alocat cautarii unor informatii despre lucrarile efectuate si alte medicamente prescrise;

Misiunea urmarita de cabinetul stomatologic este imbunatatirea diagnosticelor, a tratamentelor oferite si prevenirea dezvoltarii cariilor si a placii bacteriene. Prin crearea acestei baze de date si informatizarea activitatii cabinetului, se va putea pastra un registru complet despre evolutia anumitor infectii, pentru specializarea medicilor. Acestia vor putea sa se logheze in contul creat de institutie din orice colt al lumii. Aceasta baza de date va fi folosita in principal de specialisti care doresc sa observe evolutia unor boli si a tratamentelor ce trebuie acordate. Deviza spitalului este realizata prin asigurarea de servicii de cea mai buna calitate în domeniile sale de activitate.