Cabinet stomatologic v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unui cabinet stomatologic prin luarea in evidenta a pacientilor, a programarilor, a angajatilor, etc. Este util oricarui stomatolog deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (28 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (20 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (6 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Cerintele proiectului sunt urmatoarele:

Această baza de date ajută cabinetul stomatologic la evidenţa retetelor eliberate, a pacientilor cat si a medicamentelor recomandate.

Cabinetul stomatologic trebuie sa acopere toata gama de specializari stomatologice: endodontie, implantologie, parodontologie, ortodontie, etc. Fiecare din pacienti beneficiaza de tratamente dentare de la A la Z, incepand de la radiografia initiala, toata gama de interventii stomatologice si lucrarile de laborator.

O fișa separată despre consultatie va ține evidența investigațiilor făcute pacientului pe toată perioada consultatiei, rezultatele acestor investigații, tratamentul aplicat pacientului și rezultatele obținute in urma tratamentelor efectuate.

Un pacient este repartizat medicului care coordoneaza toate investigațiile și tratamentele aplicate pacientului.

În plus, sunt păstrate informaţii despre toate interventiile pe care le-a avut fiecare pacient în parte, si toate tratamentele care i-au fost aplicate cu succes pe parcursul timpului,la cabinetul nostru.

În baza de date mai apar şi medicamentele care trebuiesc administrate pacientului (daca este nevoie) si reteta eliberata de medicul stomatolog care se ocupa de pacientul respectiv.

Scopul bazei de date este sa se tina o evidenta clara a pacientilor, sa se implementeze istoricul fiecarui pacient si medicul care s-a ocupat de fiecare consultatie/interventie. In fiecare tabela din baza de date se tine evidenta acestor detalii, iar prin relatiile dintre ele se poate usor depista traseul dorit.

Obiectivele bazei de date sunt:

  • Sa creeze o baza de date capabila sa inregistreze un flux mare de informatii si sa gestioneze aceste informatii in timp util;
  • Sa tina o evident completa a unui cabinet stomatologic;
  • Sa minimizeze timpul alocat cautarii unor informatii despre pacienti, medici, istoric pacienti si medicamente prescrise;

In plus, se urmareste crearea unei baze de date puternice pentru:

  • Marirea eficientei de munca
  • Simplificare misiunii pacientului
  • Stocarea informatiilor importante despre nevoile cabinetului stomatologic.