Clinica Gerovital


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestiunea clinicii Gerovital. Acest proiect realizat in Oracle are 37 de pagini realizate in Word si 24 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (14 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Cerintele proiectului sunt urmatoarele:

Eşti asociatul unei firme de soft. Firma ta se ocupa de modelarea şi proiectarea bazelor de date şi este specializata pentru domeniul cosmeticii. Trebuie sa realizezi o aplicaţie pentru un client care doreşte organizarea activitaţii in clinica cosmetica a carui proprietar eşti. Clinica nu ofera servicii de chirurgie şi nu are posibilitatea de a interna pacienţii. Fiind o clinica care ofera servicii de calitate,pentru o gama larga de afecţiuni,mulţi dintre pacienţii care apeleaza la serviciile acestei clinici,sunt pacienţi vechi. Pentru a imbunataţi serviciile oferite clienţilor se doreşte urmarirea afecţiunilor unui pacient precum şi a tratamentelor recomandate in acest timp.

Pentru fiecare pacient se realizeaza,la prima vizita in clinica,o fişa a pacientului in care sunt pastrate informaţi despre pacient. Medicii folosesc si completeaza aceasta fişa la fiecare urmatoare vizita a pacientului. Medicii doresc sa aiba la dispozitie produsele cosmetice necesare fiecarui pacient dar cum acestea nu se gasesc pe piaţa este nevoie de comandarea acestora on-line.

GEROVITAL a fost infiinţata din anul 1998 in Iaşi. Inca de la infiinţare in aceasta clinica funcţioneaza mai multe cabinete medicale. Aceasta clinica ofera şi servicii de analize dermatologice precum şi tratamente specializate pentru anumite afecţiuni la nivelul epidermei.

  • Clinica GEROVITAL este compusa din cabinete medicale destinate consultaţiilor şi tratamentelor.
  • Personalul medical şi pacientii GEROVITAL au posibilitatea sa consulte on_line programul de desfaşurare a consultaţiilor şi tratamentelor.
  • Cabinetele medicale au in componenta lor personal medical avizat si auxiliar.Fiecarui medic ii este asociat un anumit asistent.
  • Tot ceea ce necesita o administrare medicamentoasa şi o aparatura speciala exista in cabinetele special amenajate ale clinicii.
  • Fiecare pacient este inregistrat in baza de date unde toate informaţiile cu privire la anumite afecţiuni aparute de-a lungul timpului se pastreaza.
  • Rezultatele pacientului:analize,tratamente,consultaţii precum şi datele personale ale acestuia sunt apilicate pe FISA MEDICALA care este documentul legal ce trebuie sa existe in evidentele clinicii noastre.