Cofetarie


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestiunea unei cofetarii. Acest proiect realizat in Oracle are 23 de pagini realizate in Word si 23 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor 11 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei cofetarii . Baza de date trebuie sa contina informatii despre cofetarie – codul, nume, adresa, telefon , angajati (cnp, email, telefon, nume) , produse comercializate , cat si produse vandute.

Fiecare angajat are carte de munca cu cofetaria si fiecare client (fie el persoana fizica sau firma) care face comenzi este trecut in baza noastra de date. Clientii care cumpara la amanunt primesc doar factura.

Trebuie tinuta o evidenta clara a facturilor (fiecare factura reprezinta un venit in evidenta contabila. Aceasta evidenta contabila se efectueaza periodic).Pentru toate comenzile , se noteaza datele clientului si produsele pe care doreste sa le achizitioneze.