Dealer auto


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unui dealer auto. Acest proiect realizat in Oracle are 25 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (13 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei firme de confectii. Baza de date trebuie sa contina informatii despre companie – codul, nume, adresa, telefon – produsele comercializate si angajatii firmei . De asemenea, trebuie tinuta o evidenta a contractelor cu furnizorii de materiale prime,din care sunt facute produsele(imbracamintea).

Toate produsele creeate sunt comercializate catre clienti (magazine de imbracaminte, firme, sau persoane fizice)

Fiecare angajat are contract de munca cu firma si apartine unui anumit departament. Un departament poate avea mai multe functii, insa un angajat nu poate detine mai multe functii. De asemenea, produsele sunt creeate de angajati.