Depozit de calculatoare


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unui depozit de calculatoare. Acest proiect realizat in Oracle are 25 de pagini realizate in Word si 17 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (8 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unui depozit de calculatoare. Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul unic de identificare de la Registrul Comertului , nume, adresa , produsele comercializate si angajatii depozitului . De asemenea, se doreste sa se tina o evidenta clara a angajatilor depozitului (cu ajutorul contractelor de munca , a datelor personale – nume,adresa,telefon si a departamentului in care lucreaza) . Clientii nostri pot fi atat persoane fizice,cat si firme.

TFirma trebuie sa tina o evidenta clara a componentelor, a asamblarilor efectuate si a calculatoarelor vandute. Pentru fiecare calculator asamblat, trebuie sa cunoastem piesele componente si garantia pentru fiecare piesa in parte (intrucat pentru diferite piese se acorda perioade si clauze diferite de garantie). De asemenea se doreste o evidenta a clientilor. Un client poate cumpara de mai multe ori de la noi, avand una sau mai multe facturi. Un calculator se poate defecta de mai multe ori. Reparatia se realizeaza de un angajat al companiei. Un angajat poate realiza mai multe reparatii. Se doreste stabilirea situatiilor reparatiilor si garantiilor.