Echipa de baschet


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unei echipe de baschet profesionist prin luarea in evidenta a jucatorilor, a meciurilor, a angajatilor, a sponsorilor etc. Este util oricarui membru din conducere deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (24 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (22 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (8 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa creeati o baza de date pentru gestiune unei echipe de baschet. Trebuiesc memorate date despre sponsorii echipei, contractele pe care le au sponsorii cu echipa noastra , meciurile pe care le disputa, atat in campionatul intern cat si in celelalte ligi (champions league, europa league, cupa romaniei, amicale, etc.)

De asemenea, se memoreaza date despre fiecare jucator si fiecare antrenament pe care acestia il realizeaza. Antrenamentele sunt coordonate de membri ai staffului tehnic. Stafful tehnic este constituit din mai multe posturi: antrenor principal ,antrenor secund, manager, preparator fizic, medic, antrenor de portari, maseuri,etc.

Fiind vorba despre o echipa de baschet, adică un organism foarte mare şi complex, este nevoie de o bază de date uşor de utilizat pentru a păstra informaţii despre:

  • Stafful tehnic
  • Jucatorii detinuti de echipa.

Baza de date trebuie sa fie îndeajuns de flexibilă pentru a permite adăugarea de:

  • Noi jucatori
  • Noi angajati in stafful tehnic
  • Meciuri ce urmeaza a fi disputate
  • Antrenamente