Echipa de fotbal


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei echipe de fotbal. Acest proiect realizat in Oracle are 24 de pagini realizate in Word si 22 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (8 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa creeati o baza de date pentru gestiune unei echipe de fotbal. Trebuiesc memorate date despre sponsorii echipei, contractele pe care le au sponsorii cu echipa noastra , meciurile pe care le disputa, atat in campionatul intern cat si in celelalte ligi (champions league, europa league, cupa romaniei, amicale, etc.)

De asemenea, se memoreaza date despre fiecare jucator si fiecare antrenament pe care acestia il realizeaza. Antrenamentele sunt coordonate de membri ai staffului tehnic. Stafful tehnic este constituit din mai multe posturi: antrenor principal ,antrenor secund, manager, preparator fizic, medic, antrenor de portari, maseuri,etc.

Fiind vorba despre o echipa de fotbal, adică un organism foarte mare şi complex, este nevoie de o bază de date uşor de utilizat pentru a păstra informaţii despre:

  • Stafful tehnic
  • Jucatorii detinuti de echipa.

Baza de date trebuie sa fie îndeajuns de flexibilă pentru a permite adăugarea de:

  • Noi jucatori
  • Noi angajati in stafful tehnic
  • Meciuri ce urmeaza a fi disputate
  • Antrenamente