Evidenta unei autogari


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei autogari. Acest proiect realizat in Oracle are 20 de pagini realizate in Word si 14 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (8 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Cerintele proiectului sunt urmatoarele:

Baza de date construita se adreseaza calatorilor, care doresc sa obtina informatii cat mai complete despre posibilitatile de transport intre diferite localitati, orele de plecare si de sosire, eventuale intarzieri. In fiecare tabela din baza de date se tine evidenta acestor detalii, iar prin relatiile dintre ele se poate usor depista traseul dorit.

Se doreste:

  • Sa se creeze o baza de date capabila sa inregistreze un flux mare de informatii si sa gestioneze aceste informatii in timp util;
  • Sa se tina o evident completa a unei autogari;
  • Sa se minimizeze timpul alocat cautarii unor rute de transport de calatori;