Evidenta unei cafenele


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei cafenele. Acest proiect realizat in Oracle are 22 de pagini realizate in Word si 21 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor 9 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei cafenele . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon , angajati (cnp, email, telefon, nume) , bauturi comercializate, comenzile de la fiecare masa si furnizorii de la care se primeste marfa.

Fiecare angajat are carte de munca cu firma si fiecare client care face comanda este trecut in baza noastra de date.

Trebuie tinuta o evidenta clara comenzilor pentru fiecare masa. Aceasta evidenta se realizeaza cu ajutorul facturilor si a cheltuielilor , si se trece in evidenta contabila efectuata periodic. De asemenea , se noteaza fiecare bautura vanduta pentru fiecare consumatie.