Evidenta unei scoli


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei scoli. Acest proiect realizat in Oracle are 25 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (7 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei scoli. Baza de date trebuie sa contina informatii despre scoala – numar, nume, adresa, telefon , profesori (cnp, email, telefon, nume) , materiile predate , cat si elevii care invata la aceasta scoala.

Fiecare profesor are carte de munca cu firma si fiecare elev care invata la aceasta scoala este trecut in catalogul clasei.

Trebuie tinuta o evidenta clara a notelor si a absentelor fiecarui elev. Aceasta evidenta se realizeaza cu ajutorul catalogului clasei, pentru fiecare nota si absenta se noteaza data si materia .

La o materie pot prefa mai multi profesori in aceeasi scoala. De asemenea , la o singura materie pot fi trecute in catalog mai multe note si mai multe absente