Evidenta unui Mall


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unui mall. Acest proiect realizat in Oracle are 24 de pagini realizate in Word si 21 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (9 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unui mall . Baza de date trebuie sa contina informatii despre mall – codul, nume, adresa, telefon , angajati (cnp, email, telefon, nume) , spatiile publicitare puse la dispozitie , proprietarii care au inchiriat spatiile comerciale ,cat si despre salile de cinema.

Un proprietar poate avea mai multe magazine inchiriate intr-un mall (de exemplu firma Zara: Zara Kids , Zara Men , Zara Women, Zara Home). In acest caz,proprietarul trebuie sa plateasca chiria individual , pentru fiecare spatiu comercial pe care il are. Fiecare magazin are produse puse spre vanzare.

Salile de cinema din mall ruleaza fiecare cate un film. Un film poate rula in mai multe Sali. O sala poate rula mai multe filme intr-o perioada de timp. De asemenea sunt trecute in baza de date toate detaliile cu privire la orele de inceput pentru fiecare film , si salile in care ruleaza acesta.

De asemenea , mall-ul are angajati care se ocupa de : securitate , intretinere , curatenie, etc.