Fabrica de bauturi racoritoare


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest proiect are in vedere evidenta unei fabrici de bauturi racoritoare. Atestatul contine documentatia realizata in Word (27 de pagini), prezentarea PowerPoint (23 de slide-uri), codul sql corespunzator bazei de date (10 entitati) si aplicatia Oracle Apex.

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei companii producatoare de bauturi racoritoare . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma ,departamentele pe care le detine , produsele puse la dispozitie, furnizorii de materie prima (diferitele substante care intra in componenta bauturilor carbogazoase, etc), magazinele partenere, catre care se realizeaza distributii(supermarketuri si hypermarketuri) si angajatii companiei, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania. Compania realizeaza cca. 10 sortimente unice de bauturi, realizate pe baza unor retete originale, folosind materie prima de calitate si are contract cu cca. 50 de supermarketuri si hipermarketuri din toata tara.

Trebuie tinuta o evidenta clara a cantitatii de materie prima sosita la fiecare aprovizionare si a cantitatii de bautura racoritoare livrata spre fiecare magazin. De asemenea, pentru fiecare cantitate de bauturi racoritoare distribuita in tara, este trecuta in baza de date angajatul, masina cu care se realizeaza distributia, magazinul care primeste marfa si tipul de produs furnizat.