Fabrica de bijuterii


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei fabrici de bijuterii. Baza de date trebuie sa contina informatii despre companie – codul, nume, adresa, telefon – produsele comercializate si angajatii fabricii . De asemenea, trebuie tinuta o evidenta a contractelor cu furnizorii de materiale prime,din care sunt facute bijuteriile.

Toate bijuteriile creeate sunt comercializate catre clienti (magazine de bijuterii, firme, sau persoane fizice)

Fiecare angajat are contract de munca cu fabrica si apartine unui anumit departament. Un departament poate avea mai multe functii, insa un angajat nu poate detine mai multe functii. De asemenea, bijuteriile sunt creeate de angajati.

Proiectul tine evidenta unei fabrici de bijuterii. Este utila persoanelor din conducere deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (20 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (19 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (8 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie.