Fabrica portelan


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unei fabrici de portelan. Este util oricarui administrator deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (27 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (23 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (10 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Enuntul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei companii producatoare de portelan . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma ,departamentele pe care le detine , produsele puse la dispozitie, furnizorii de materie prima, magazinele partenere, catre care se realizeaza distributii(si angajatii companiei, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania. Compania realizeaza cca. 100 sortimente de portelanuri unice, realizate pe baza unor design-uri originale, folosind materie prima de calitate si are contract cu cca. 50 de magazine din toata tara.

Trebuie tinuta o evidenta clara a cantitatii de materie prima sosita la fiecare aprovizionare si a cantitatii de portelan livrat spre fiecare magazin. De asemenea, pentru fiecare cantitate de portelan distribuit in tara, este trecut in baza de date angajatul, masina cu care se realizeaza distributia, magazinul care primeste marfa si tipul de produs furnizat.