Ferma de animale


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei ferme de animale. Acest proiect realizat in Oracle are 25 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (8 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa administram baza de date a unei ferme de animale. In baza de date trebuiesc memorate informatii despre animale (fiecare tip de animal, incintele fermei si animalele care traiesc in aceste incinte, etc).

Trebuie realizata o evidenta clara a hranii care se afla pe stoc, pentru a putea comunica cu furnizorii pentru aprovizionarea periodica. De asemenea, este trecuta in baza de date cantitatea zilnica de hrana pentru fiecare animal, si administrarea de catre angajati.

Periodic, animalelor le trebuiesc administrate vaccinuri si medicamente (confirm legislatiei), pentru a evita imbolnavirea. Fiecare administrare de medicamente este memorata in baza de date. De asemenea, sunt retinute informatii despre stocurile de medicamente ale fermei. De asemenea, sunt memorate informatii despre angajatii fermei (nume, prenume, salariu, data nastere, telefon, adresa, adresa mail), despre furnizori (denumire, adresa, adresa mail, telefon)