Firma brocheraj


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestiunea datelor intr-o firma de brokeraj. Acest proiect realizat in Oracle are 22 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (12 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei firme de brokeraj . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – departamentele pe care le detine , ofertele puse la dispozitie ) si angajatii companiei, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania ,clientii si emitentii (companiile care au actiuni la bursa de valori) sunt organizati pe tari si localitati. La fiecare tranzactie intermediata de un angajat al companiei , este luat un comision de la client , comision care este gestionat in evidenta contabila, efectuata periodic.

Trebuie tinuta o evidenta clara a tranzactiilor (si a comisioanelor primite) si o gestiune buna a cheltuilelilor si veniturilor. De asemenea se tine evidenta actiunilor (evolutia la zi a acestora) , pentru tiecare emitent in parte.