Firma de Lenjerie intima


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei firme de lenjerie intima. Baza de date trebuie sa contina informatii despre companie – codul, nume, adresa, telefon – produsele comercializate si angajatii companiei . De asemenea, trebuie tinuta o evidenta a contractelor cu furnizorii de materiale prime,din care sunt facute produsele.

Toate produsele creeate sunt comercializate catre clienti (magazine de lenjerie intima, firme, sau persoane fizice).

Fiecare angajat are contract de munca cu FIRMA si apartine unui anumit departament. Un departament poate avea mai multe functii, insa un angajat nu poate detine mai multe functii. De asemenea, piesele de lenjerie intima sunt creeate de angajati.

Proiectul tine gestiunea unei fabrici de ciocolata prin luarea in evidenta a informatiilor necesare pentru aceasta afacere. Este util oricarui director de fabrica deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (27 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (24 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (10 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa.