Firma de Maxi-Taxi


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unei firme de maxi-taxi. Este utila persoanelor din conducere deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (28 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (22 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (10 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. Enuntul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei companii de maxi-taxi. Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon , angajati (cnp, email, telefon, nume) , masinile pe care le detine compania, abonamentele pe care le elibereaza si biletele vandute. Fiecare angajat incheie carte de munca cu compania noastra si fiecare calator ce detine abonament este trecut in baza noastra de date.

Trebuie tinuta o evidenta clara a veniturilor si a cheltuielilor. Pentru detalierea contabilitatii lunare se iau in calcul toate cheltuielile companiei (cheltuieli de intretinere a flotei auto, combustibil folosit, taxe de drum, asigurari obligatorii, atestate soferi, samd) dar si veniturile (care pot fi de doua tipuri: bilete sau abonamente).

Fiecare masina trebuie sa parcurga cursele stabilite. Pentru fiecare traseu in parte sunt stabilite urmatoarele informatii: plecare, destinatie, ora_plecare, ora_destinatie, data.