Firma de alpinism utilitar


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei ferme de alpinism utilitar. Acest proiect realizat in Oracle are 29 de pagini realizate in Word si 27 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (11 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date pentru o firma de alpinism. Pentru o gestiune mai buna a datelor, s-a decis ca toate informatiile legate de activitatea aceasta trebuie sa fie gestionate cu ajutorul unei baze de date.

Compania sta la dispoziţie cu soluţii moderne de abordare a lucrărilor datorita echipamentelor şi tehnicilor de ultimă generaţie folosite. Apeland la serviciile noastre de alpinism utilitar puteti avea garantia si increderea executarii unor lucrari de calitate. Folosind un sistem modern de corzi putem avea acces in zone greu accesibile cu minim de deranj. Sistemul de corzi nu impiedica vizibilitatea obiectivului, nu afecteaza activitatea de la sol, se monteaza si se demonteaza foarte repede economisind astfel timp si bani.

Serviciile companiei sunt complexe si de calitate. Se ofera servicii de alpinism utilitar in urmatoarele domenii:

  • Constructii - vopsitorie industriala interioara / exterioara, montari / demontari diverse, decopertari si demolari, tencuieli
  • Curatenie si intretinere fatade - spalare geamuri sau fatade, siliconare geamuri, lacuire alucobond sau aluminiu
  • Telecomunicatii - montari antene GSM, TV, RADIO, pozare cablu intre stalpi sau cladiri, vopsire si intretinere piloni
  • Publicitate - montari mesh-uri, bannere, autocolante, reclame luminoase si casete publicitare, litere volumetrice, impodobiri
  • Alte servicii - taieri, toaletari de arbori, deblocari usi, salvari animale, montari plase de protectie pentru versanti si taluzuri

Astfel, fiecare contract care se semneaza cu clientul trebuie sa contina unul sau mai multe servicii din cele mentionate mai sus. Pentru fiecare fiecare tip de serviciu oferit, se cunosc detalii si pretul pentru manopera.

Un client poate detine mai multe cladiri pentru care poate incheia un contract. De asemenea, pentru un contract se poate folosi mai multe materiale (acestea sunt distribuite de furnizori).