Firma de asigurari


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei companii de asigurari. Acest proiect realizat in Oracle are 22 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (14 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei firme de asigurari . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – departamentele pe care le detine , asigurarile puse la dispozitie ) si angajatii companiei, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania ,iar asigurarile sunt organizate dupa tip (de viata , de locuinta , de masina , etc).

Trebuie tinuta o evidenta clara a asigurarilor vandute catre clienti si o gestiune buna a cheltuilelilor si veniturilor.Acest lucru se realizeaza cu ajutorul evidentei contabile.