Firma de automate cafea


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei firme de automate cafea . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon , angajati (cnp, email, telefon, nume) , automatele pe care le detine , produsele care se comercializeaza la fiecare automat ( cafea , expresso , ceai , ciocolata calda, etc ) si furnizorii de la care se primeste marfa.

Fiecare angajat are carte de munca cu firma si pentru fiecare operator care se ocupa de intretinerea aparatelor , se noteaza activitatea.

Un automat poate fi intretinut de mai multi operatori , un operator poate intretine mai multe automate. Furnizorii distribuie mai multe tipuri de produse. Firma are contract cu mai multi furnizori , deci un tip de produs ar putea proveni de la mai multi furnizori ( Tchibo , NessCafe , Jacobs , illy, Fortuna, etc)

Proiectul tine evidenta unei firme de automate cafea. Este utila persoanelor din conducere deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (21 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (20 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (8 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie.