Firma de avocatura


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestiunea unei firme de avocatura. Acest proiect realizat in Oracle are 21 de pagini realizate in Word si 19 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor 7 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei firme de avocatura . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma ( codul, nume, adresa, telefon) , detalii despre fiecare avocat (nume, prenume , cnp, adresa , data nasterii, telefon , email) si despre toti clientii nostri (nume, prenume , cnp , etc)

Fiecare avocat are carte de munca cu firma ,clientii care au apelat la serviciile nostre se afla de asemenea , in baza de date. La fiecare caz care se cere rezolvat , se trec in baza de date detaliile: domeniul din care face parte cazul(drepturi de proprietate , actiuni civile , succesiuni , recuperari creante, litigii , etc) , detalii despre acesta , onorariul avocatului ,clientul care a cerut rezolvarea cazului si avocatul care se ocupa de acesta.

De asemenea pentru realizarea unui portofoliu al cabinetului, se retin detaliile despre cazurile anterioare rezolvate de noi.