Firma de constructii


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestionarea activitatii unei firme de constructii. Acest proiect realizat in Oracle are 24 de pagini realizate in Word si 21 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (7 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Patronul unei firme de constructii doreste ca activitatea acestuia sa fie îmbunatatita.

Compania dispune de personal calificat care onoreaza diferite proiecte pe care le realizeaza pentru clienti. Clientul trebuie sa comunice anumite date personale pentru a face incheia un contract, numarul de telefon la care poate fi contactat fiind obligatoriu. De asemenea, pentru fiecare proiect trebuie alocat un buget.

Compania ofera diverse tipuri de servicii (pune la dispozitie angajatii necesari proiectului, materialele procurate de la furnizori si se asigura ca proiectul poate fi dus la bun sfarsit fara interventii din partea clientului), încercând sa satisfaca cele mai diverse cerinte. Fiecare interventie a angajatilor necesita anumite materiale pentru a putea fi realizata cu succes.

De asemenea, trebuie tinuta o evidenta a materialelor folosite la fiecare proiect in parte, si la furnizarea acestor materiale de la provideri. Trebuie notat in baza de date fiecare participare a angajatilor la proiect, fiecare utilizare de materiale, pentru a putea calcula bugetul ramas.