Firma de evaluare bunuri


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei firme de evaluare bunuri. Acest proiect realizat in Oracle are 19 de pagini realizate in Word si 22 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (11 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Baza de date construita se adreseaza atat angajatorilor, cati si potentialilor clienti, care doresc sa obtina informatii cat mai detaliate despre o firma al carei obiectiv este sa evalueze diferite bunuri.

Scopul bazei de date este sa fie sortate comenzile de evaluare, sa se gestioneze bunurile deja evaluate si sa se aiba o legatura a salariatilor care au efectuat evaluarea cu rezultatele obtinute. In fiecare tabela din baza de date se tine evidenta acestor detalii, iar prin relatiile dintre ele se poate usor depista traseul dorit.

Sa creeze o baza de date capabila sa inregistreze un flux mare de informatii si sa gestioneze aceste informatii in timp util; Sa tina o evident completa a unei firme de evaluari de bunuri; Sa minimizeze timpul alocat cautarii unor informatii despre comenzile efectuate si cele concretizate