Firma de inchiriere filme


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unui centru de inchiriere filme. Acest proiect realizat in Oracle are 24 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (11 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date al unui centru de inchirieri filme . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon) si angajatii centrului.

În centrul de inchirieri exista filme, in mai multe exemplare, astfel incat sa fie satisfacuta o cerere cat mai mare. Exista o lista cu clientii nostri, care au un cod, un nume, o adresa, un numar de telefon si un mail. Fiecare client isi poate face abonament de fidelitate , ceea ce il exclude de taxele comenzilor ulterioare , din intervalul de valabilitate al abonamentului (insa nu este exclus de la plata penalizarilor)

Fiecare client poate face una sau mai multe comenzi ce pot contine una sau mai multe DVD-uri, un numar de exemplare si o suma totala. Trebuie tinuta o evidenta clara a cheltuilelilor si veniturilor . Acest lucru se realizeaza cu ajutorul evidentei contabile.