Firma de inregistrari audio


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei firme de inregistrari audio. Acest proiect realizat in Oracle are 20 de pagini realizate in Word si 18 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (8 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei firme de inregistrare audio . Baza de date trebuie sa contina informatii despre companie ( codul, nume, adresa, telefon) , detalii despre fiecare angajat (nume, prenume , cnp, adresa , data nasterii) si despre toti clientii firmei (nume, prenume , cnp , etc)

Fiecare angajat are carte de munca cu firma ,clientii care au apelat la seviciile noastre se afla de asemenea , in baza de date. La fiecare constract intocmit , se trece in baza de date detaliile cumparatorului ( nume,prenume,cnp) ,numarul de inregistrari si valoarea contractului. Orice contract intocmit de un angajat reprezinta un profit in entitatea venit.

De asemenea trebuie tinuta o evidenta clara a veniturilor si a cheltuielilor companiei. Pentru asta, se va folosi o evidenta contabila, efectuata periodic.