Firma de mezeluri


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unei firme de mezeluri. Este utila persoanelor din conducere deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (27 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (24 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (10 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. Enuntul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei companii producatoare de mezeluri . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma ,departamentele pe care le detine , produsele puse la dispozitie, furnizorii de materie prima(carcase de vita, porc, carne de pui, etc), magazinele partenere, catre care se realizeaza distributii(supermarketuri si hypermarketuri) si angajatii companiei, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania. Compania realizeaza cca. 100 sortimente de preparate unice, realizate pe baza unor retete originale, folosind materie prima de calitate si are contract cu cca. 50 de supermarketuri si hipermarketuri din toata tara.

Trebuie tinuta o evidenta clara a cantitatii de carne sosita la fiecare aprovizionare si a cantitatii de mezeluri livrate spre fiecare magazin. De asemenea, pentru fiecare cantitate de mezeluri distribuita in tara, este trecuta in baza de date angajatul, masina cu care se realizeaza distributia, magazinul care primeste marfa si tipul de produs furnizat.