Firma de mobila


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei firme de mobila. Acest proiect realizat in Oracle are 22 de pagini realizate in Word si 21 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (9 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Cerintele proiectului sunt urmatoarele:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei firme de mobila. Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – magazinul pe care il detine, mobilierul comercializat si angajatii magazinului.

Firma poate colabora cu furnizori, pentru aprovizionarea cu lemn si materiale necesare. In acest caz informatiile despre acele firme trebuie trebuie inregistrate in baza de date.

Firma trebuie sa aiba si o evidenta clara a veniturilor si cheltuielilor, de aceea avem nevoie sa stim ce piese de mobilier au fost trecute pe fiecare factura in parte , data eliberarii facturii ,modul de plata, salariile personalului , cat si valoarea contractelor cu furnizorii