Firma de taxiuri


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei firme de taxiuri. Acest proiect realizat in Oracle are 20 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (6 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei companii de taxiuri . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon , angajati (cnp, email, telefon, nume) , masinile pe care le detine , comenzile pe care le onoreaza si cursele efectuate de masini.

Fiecare angajat are carte de munca cu firma si fiecare client care foloseste serviciile oferite de noi este trecut in baza noastra de date.

Trebuie tinuta o evidenta clara a veniturilor si a cheltuielilor. Aceasta evidenta se realizeaza cu ajutorul comenzilor si a curselor efectuate de soferi , si se trece in evidenta contabila efectuata periodic.

Pesonalul nostru este cu grijă selecţionat, având o înaltă calificare şi asigurându-vă confortul, siguranţa, discreţia şi punctualitatea pe care le doriţi în călătoriile dumneavoastră de afaceri sau în scopuri turistice. Principala noastră prioritate este să oferim clienţilor noştrii o satisfacţie totală prin calitatea şi varietatea serviciilor, precum şi prin preţurile competitive pe care le practicăm. Apelaţi cu încredere la serviciile noastre şi vă garantăm ca orice calatorie cu noi va fi o plăcere.