Firma de telefonie mobila


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema informatizarea activitatii unei companii de telefonie mobila. Acest proiect realizat in Oracle are 23 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (14 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei companii de telefonie mobila . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – sediile pe care le detine, produsele comercializate si angajatii sediilor, organizati pe departamente. Fiecare angajat are carte de munca cu compania si fiecare client (fie el persoana fizica sau firma) are contract pe o perioada determinata,cu compania noastra. Trebuie tinuta o evidenta clara a facturilor , a telefoanelor primite la sedii, de la distribuitori.

Firma poate colabora cu importatori si/sau distribuitori, in acest caz informatiile despre acele firme trebuie trebuie inregistrate in baza de date. Firma trebuie sa aiba si o evidenta clara a veniturilor si cheltuielilor.