Firma de transport


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei firme de transport. Acest proiect realizat in Oracle are 23 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (11 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei companii de transport . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – masinile (camioane, trailere ,cisterne , autobuze, microbuze , etc) pe care le detine, transporturile pe care le efectueaza (agabaritice , de persoane ,de marfa , etc ) si angajatii firmei, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania si fiecare client (fie el persoana fizica sau firma) are detaliile in baza noastra de date. Trebuie tinuta o evidenta clara a facturilor , a transporturilor facute si a localitatilor (destinatie , plecare).

Firma trebuie sa aiba si o evidenta clara a veniturilor si cheltuielilor . Pentru aceasta , se face o evidenta primara de catre contabilul firmei.