Firma incaltaminte


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unei firme de incaltaminte. Este util oricarui administrator deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (27 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (23 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (10 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Enuntul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei companii producatoare de incaltaminte. Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma, departamentele pe care le detine, produsele puse la dispozitie, furnizorii de materie prima (piele, materiale, etc), magazinele partenere, catre care se realizeaza distributii (aceste magazine vor comercializa produsele realizate de companie) si angajatii companiei, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania. Compania realizeaza cca. 100 de modele unice, realizate pe baza unor design-uri originale, folosind materie prima de calitate si detine un lant de cca. 50 de magazine in toata tara.

Trebuie tinuta o evidenta clara a cantitatii de materie prima sosita la fiecare aprovizionare si a cantitatii de incaltaminte livrata spre fiecare magazin. De asemenea, pentru fiecare pereche de incaltaminte distribuita in tara, este trecuta in baza de date angajatul, masina cu care se realizeaza distributia, magazinul care primeste marfa si tipul de produs furnizat.