Firma organizatoare de evenimente


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest proiect are in vedere evidența unei firme organizatoare de evenimente. Atestatul contine documentatia realizata in Word (25 de pagini), prezentarea PowerPoint (21 de slide-uri), codul sql corespunzator bazei de date (9 entitati) si aplicatia Oracle Apex.

Compania in discuţie are la baza politicii sale satisfacerea necesităţilor clienţilor săi, oferirea la timp şi în condiţii de preţ competitive, de produse de calitate conform cerinţelor reciproc convenite. Deviza firmei este realizată prin asigurarea de servicii de cea mai bună calitate în domeniile sale de activitate.

În realizarea acestei politici, managementul executiv are în vedere următoarele obiective şi angajamente referitoare la calitate:

  1. Cunoaşterea, înţelegerea şi anticiparea cerinţelor şi aşteptările clienţilor, precum şi satisfacerea cerinţelor privind calitatea.
  2. Implementarea şi menţinerea unui sistem al calităţii care să constituie un cadru organizatoric adecvat realizării politicii şi obiectivelor referitoare la calitate.
  3. Asigurarea de servicii de înaltă calitate, punând totodată la dispoziţia clienţilor toate resursele materiale şi umane necesare.
  4. Gradul de satisfacţie privitor la calitatea serviciilor oferite este sondat permanent de reprezentanţii managementului în urma vizitelor la beneficiarii direcţi

Obiectivele politicii în domeniul calităţii sunt adecvate obiectivelor generale ale societăţii, precum şi necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor săi. De asemenea, membrii fondatori doresc să continue politica şi direcţiile strategice care s-au dovedit a fi de succes în perioada anterioară de activitate a firmelor lor.

Compania noastra trebuie sa gestioneze cu success evenimentele care trebuiesc organizate pentru clienti. Acestea pot fi de mai multe feluri: onomastici, botezuri, nunti, concerte, evenimente corporate, evenimente sportive, etc. Pentru fiecare eveniment se incheie un contract. Acesta contine toate serviciile care trebuiesc onorate de catre angajatii firmei.

Un angajat se poate ocupa de mai multe evenimente. Un anumit serviciu de pe contract poate fi onorat de mai multi angajati. De asemenea, baza de date trebuie sa contina informatii despre firma si despre angajatii acesteia.