Florarie


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei florarii. Acest proiect realizat in Oracle are 26 de pagini realizate in Word si 19 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (9 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei florarii . Baza de date trebuie sa contina informatii despre florarie ( codul, nume, adresa, telefon), importatorii (firmele care aduc flori din alte tari) , distribuitorii (firmele care distribuie florile de la importatori la florarii).

Fiecare angajat are carte de munca cu firma ,clientii care au apelat la seviciile noastre se afla de asemenea , in baza de date. La fiecare aranajent cumparat , se trece in baza de date detaliile cumparatorului ( nume,prenume,cnp) ,tipul de flori cumparate si angajatul care a realizat aranjamentul floral. Orice buchet cumparat reprezinta un profit in entitatea venit.

De asemenea trebuie tinuta o evidenta clara a veniturilor si a cheltuielilor companiei. Pentru asta, se va folosi o evidenta contabila, efectuata periodic.