Galerie de arta


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei galerii de arta. Acest proiect realizat in Oracle are 21 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (8 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei galerii de arta . Baza de date trebuie sa contina informatii despre galerie – codul, nume, adresa, telefon , angajati (cnp, email, telefon, nume) , produse comercializate (gravuri , lucrari in sticla , lucrari de artizanat , pictura , sculptura ,etc), cat si produse vandute.

Fiecare angajat are carte de munca cu galeria si fiecare client care face comenzi este trecut in baza noastra de date.

Trebuie tinuta o evidenta clara a operelor si a artistilor care le realizeaza, precum si a comenzilor onorate. Aceasta evidenta contabila se efectueaza periodic).Pentru toate comenzile , se noteaza datele clientului si produsele pe care doreste sa le achizitioneze.