Gestionarea unui bloc de locatari


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unui bloc de locatari prin luarea in evidenta a apartamentelor, a locatarilor, a cheltuielilor si a incasarilor. Este util oricarui administrator de bloc deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (27 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (23 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (7 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Scenariul proiectului este urmatorul:

Pentru a veni in intampinarea problemelor economice ale asociatiilor de locatari sau proprietari, solutionarea problemelor, eficientizarea consumurilor, rezolvarea conflictelor, facilitarea relatiilor cu membrii Asociatiei si furnizorii de servicii, intocmirea rapoartelor gestiunii, asigurarea unui management financiar al Asociatiei va oferim aceasta solutie informatica.

Aplicatia permite calculul intretinerii pentru asociatiile de locatari sau proprietari, lucrul la asociatiile multibloc, calculele necesare in urma introducerii contorizarii individuale la blocuri precum si a diferitelor moduri de repartizare si calcul a cotelor de intretinere, a fondurilor (rulment, reparatii, doua fonduri la dispozitia asociatiei, fond de penalitati aplicate de asociatie).