Gestiunea activitatii unui lant hotelier


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unui lant hotelier. Acest proiect realizat in Oracle are 26 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (8 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unui lant hotelier . Baza de date trebuie sa contina informatii despre companie – codul, nume, adresa, telefon , angajati (cnp, email, telefon, nume) , servicii prestate, cazarile pentru fiecare turist cat si perioada de cazare.

Fiecare angajat are carte de munca cu hotelul si fiecare turist care face rezervare este trecut in baza noastra de date. Fiecare hotel dispune de mai multe facilitati ( piscina interioara , piscina exterioara , sala de conferinte , sala de fitness , etc)

Trebuie tinuta o evidenta clara cazarilor realizate pe parcursul timpului. Pentru fiecare cazare se noteaza camera , tipul camerei cat si detaliile turistului. Angajatii presteaza diferite servicii pentru turistii care vin la hotel ( room service , wireless , intretinere ,etc )