Gestiunea unei pizzerii


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei pizzerii. Acest proiect realizat in Oracle are 19 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (8 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Directorul unei pizzeri doreste sa aiba o baza de date care sa cuprinda informatii despre firma sa. Aceasta baza trebuie sa fie optimizata si sa corespunda cerintelor. De asemenea trebuie sa fie flexibila sa permita dezvoltarea, extinderea activitatilor firmei.

Pizzeria s-a nascut in anul 2002 din dorinta de a imbina calitatea maxima a produselor la un pret minim, cu servirea profesionala intr-o ambianta placuta si intima.

Produsele folosite de noi sint de cea mai buna calitate, cum ar fi: ciuperci naturale proaspete, sunca de praga, bacon, mozzarella, cascaval, masline, paste Barilla, anshoa, prosciutto si altele aduse special din Italia pentru a satisface dorintele clientilor nostii. Echipele din localurile noastre sunt formate din 10 angajati dinamici si experimentati care sunt gata sa va satisfaca dorintele.

Parcul auto cuprinde în acest moment 10 de vehicule destinate livrarii cat mai rapide a produselor comandate acasa astfel incat ele aiba chiar si la dumneavoastra acasa acel miros de gata iesit din cuptor. Pizzeria va sta la dispozitie pentru organizarea de mese festive, cocktail-uri, nunti, botezuri, aniversari, totul intr-un cadru deosebit.