Atestat informatică Oracle - Lant de ceainarii

Lant de ceainarii


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

(Reducere de preț valabilă până pe 5 aprilie 2019)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestionarea activitatii unui lant de ceainarii. Acest proiect realizat in Oracle are 25 de pagini realizate in Word si 25 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (9 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Patronul unui lant de ceainarii doreste ca activitatea acestuia sa fie îmbunatatita. Localurile dispun de personal calificat si necalificat (ospatari, barmani, personal îngrijire, etc.). Acestia sunt angajati pe baza unul contract, dar exista si câtiva colaboratori, care nu lucreaza cu norma întreaga.

Clientul trebuie sa comunice anumite date personale pentru a face rezervare, numarul de telefon la care poate fi contactat fiind obligatoriu. Rezervarile se pot face si online. De asemenea, clientul trebuie sa plateasca în avans o anumita parte din suma.

Ceainariile ofera diverse tipuri de bauturi (traditionale, mexicane, chinezesti, indiene, ceai verde, ceai negru, de fructe, etc.), încercând sa satisfaca cele mai diverse cerinte. Preparatele sunt produse în incinta, de catre barmanul ceainariei.

Pentru comenzile care depasesc 100 de Ron, clientul beneficiaza de o reducere de 10% din valoarea comenzii. Aceasta este una dintre promotiile ceainariei. Modalitatea de plata este cash, prin card, dar se accepta si tichete de masa.

Lantul de ceainarii are un contract cu liceele din localitate, aici desfasurând practica elevii de la clasele de Barmani si Ospatari. Cei mai buni dintre ei, au posibilitatea de a fi angajati ca si colaboratori.