Lant de farmacii


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestionarea activitatii unui lant de farmacii. Acest proiect realizat in Oracle are 27 de pagini realizate in Word si 24 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (9 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Un mare lanț de farmacii v-a oferit un contract prin care se agajează să vă asigure orice medicament necesar dumeanvoastră și familiei pe toată viața dacă le proiectați baza de date necesară. Date fiind costurile mari ale tratamentelor în caz de îmbolnăvire ați hotărât să acceptați contractul. Iată aici informațiile pe care le-ați obținut.

Pacienții care cumpără medicamente de la farmaciile firmei sunt identificați prin CNP și se memorează despre ei numele, vârsta și adresa.

Doctorii care emit rețete pe care farmaciile le eliberează sunt identificați de asemenea prin CNP, dar se memorează și numele, specialitatea, numărul anilor de experiență.

Fiecare farmacie a companiei are un nume propriu, o adresă și un număr de telefon. Pentru fiecare medicament se cunoaște numele, care este unic și compoziția. Fiecare farmacie vinde mai multe medicamente și are un preț pentru fiecare medicament. Un medicament poate fi vândut de mai multe farmacii și prețul poate varia de la o farmacie la alta.

Un medic poate prescrie mai multe medicamente unui pacient. Iar un pacient poate primi tratament de la mai mulți medici. Fiecare rețetă are înscrisă o dată la care a fost prescrisă și conține o listă a medicamentelor prescrise și cantitatea necesară.

Companiile farmaceutice pot avea contracte cu farmaciile, iar o farmacie poate avea contract cu mai mult de o companie care livrează medicamentele. Pentru fiecare contract, trebuie să memorați data semnării contractului, data la care expiră contractul, și textul contractului.Pentru fiecare companie farmaceutică se cunoaște numele, adresa, numărul de telefon și numele unei persoane de contact din cadrul firmei.