Magazin apicol


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest proiect are in vedere gestiunea datelor intr-un magazin de unelte, instrumente si produse apicole. Atestatul contine documentatia realizata in Word (25 de slide-uri), prezentarea PowerPoint (20 de slide-uri), codul sql corespunzator bazei de date (8 entitati) si aplicatia Oracle Apex.

Trebuie sa proiectati o baza de date pentru un magazin online de produse apicole. Pentru o gestiune mai buna a datelor, s-a decis că toate informațiile legate de activitatea aceasta trebuie să fie gestionate cu ajutorul unei baze de date.

Prima sarcină este organizarea informațiilor despre toate categoriile de produse. Baza de date memoreaza informatiile despre produse si categoriile in care aceste produse se incadreaza. Fiecare categorie are o denumire unica. Pentru fiecare fiecare produs, se cunoaste denumirea aceastuia, tipul si pretul.

In baza de date se pastreaza si detalii privind vanzarile produselor, si a stocurilor de produse, fiecare fiind pe stoc in multiplu exemplar, si fiecare factura fiind trecuta in baza de date, pentru o evident mai buna a vanzarilor.

De exemplu, produsul “Capac stup”, poate fi trecut pe mai multe facturi, in limita stocului disponibil la magazinul nostru. Dupa ce stocul se epuizeaza, furnizorii sunt contactati pentru a aduce noi produse.

  • Domeniu: Proiectarea si imlementarea bazelor de date in SGBD Oracle
  • Algoritmi: sortare,cautare,filtrare,interogare,clasificare,codificare,calcule.
  • Date despre entitati principale:produse pe tipuri si subtipuri,personal,clienti fideli ,furnizori,stocuri,vanzari.
  • Actiuni: evidenta produselor,evidenta clientilor,tipuri,stabilirea situatiei vanzarilor,stabilirea situatiilor stocurilor