Magazin de electronice


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestiunea unui magazin de electronice si electrocasnice. Acest proiect realizat in Oracle are 31 de pagini realizate in Word si 25 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (14 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unui magazin de electrocasnice. Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – magazinul pe care il detine, produsele comercializate si angajatii magazinului. Deasemenea in cazul in care exista clienti aflati in program de fidelizare, trebuie tinuta o evidenta clara a lor cu datele personale.

Firma poate colabora cu importatori si/sau distribuitori, in acest caz informatiile despre acele firme trebuie trebuie inregistrate in baza de date.

Firma trebuie sa aiba si o evidenta clara a veniturilor si cheltuielilor, de aceea avem nevoie sa stim ce produse au fost trecute pe fiecare factura in parte , data eliberarii facturii ,modul de plata, salariile personalului , cat si valoarea contractelor cu importatorii si distribuitorii.