Magazin de genti


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Trebuie sa proiectati o baza de date a unui magazin de genti. Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – magazinul pe care il detine, produsele comercializate si angajatii magazinului. Deasemenea in cazul in care exista clienti aflati in program de fidelizare, trebuie tinuta o evidenta clara a lor cu datele personale.

Firma poate colabora cu importatori si/sau distribuitori, in acest caz informatiile despre acele firme trebuie trebuie inregistrate in baza de date.

Firma trebuie sa aiba si o evidenta clara a veniturilor si cheltuielilor, de aceea avem nevoie sa stim ce produse au fost trecute pe fiecare factura in parte , data eliberarii facturii ,modul de plata, salariile personalului , cat si valoarea contractelor cu importatorii si distribuitorii.

Proiectul tine evidenta unui magazin de genti. Este utila persoanelor din conducere deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (20 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (19 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (8 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie.