Parc auto


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unui parc auto. Acest proiect realizat in Oracle are 21 de pagini realizate in Word si 20 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (10 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unui parc auto . Baza de date trebuie sa contina informatii despre companie ( codul, nume, adresa, telefon), departamentele pe care le detine , masinile (marcile , modelele care sunt puse spre vanzare)

Fiecare angajat are carte de munca cu compania ,clientii persoana fizica si firmele care au apelat la seviciile noastre se afla de asemenea , in baza de date. La fiecare tranzactie facuta, se trec in baza de date detaliile cumparatorului ( numarul de masini cumparate , detalii).

De asemenea trebuie tinuta o evidenta clara a veniturilor si a cheltuielilor companiei. Pentru asta, se va folosi o evidenta contabila,efectuata periodic.