Pensiune turistica


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema evidenta unei pensiuni turistice. Acest proiect realizat in Oracle are 49 de pagini realizate in Word si 22 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (12 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei pensiuni. Baza de date trebuie sa contina informatii despre pensiune –, nume, adresa, telefon – pensiunea pe care o detine, produsele comercializate si angajatii pensiunii. De asemenea in cazul in care exista clienti, trebuie tinuta o evidenta clara a lor cu datele personale. Proprietarul pensiunii poate colabora cu furnizori si/sau distribuitori, in acest caz informatiile despre ei trebuie inregistrate in baza de date.

Pensiunea trebuie sa aiba si o evidenta clara a veniturilor si cheltuielilor, de aceea avem nevoie sa stim ce produse au fost trecute pe fiecare factura in parte , data eliberarii facturii ,modul de plata, salariile personalului , cat si valoarea contractelor cu furnizorii si distribuitori. Pensiunea este locul ideal pentru a iti reincarca bateriile dupa o saptamana obositoare in marele oras.

Pentru momente de neuitat, cu aer curat si in compania unor prieteni pe cinste, pensiunea MARA ofera clientilor sai servicii ireprosabile, de la cazare in camere utilate la cele mai inalte standarde, pana la meniuri variate, realizate cu grija de bucatarii nostri.Clientii mai pot beneficia si de serviciul la camera, un lucru inedit la nivel de pensiune.