Provider de internet


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unui furnizor de internet. Este util oricarui administrator deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (25 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (20 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (14 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Enuntul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei companii de telecomunicatii (furnizor de internet) . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – sediile pe care le detine, abonamentele comercializate si angajatii sediilor, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania si fiecare client (fie el persoana fizica sau firma) are contract pe o perioada determinata,cu compania noastra. Trebuie tinuta o evidenta clara a facturilor , a echipamentelor primite la sedii, de la distribuitori.

Firma poate colabora cu producatori de echipamente si/sau distribuitori, in acest caz informatiile despre acele firme trebuie trebuie inregistrate in baza de date. Firma trebuie sa aiba si o evidenta clara a veniturilor si cheltuielilor.