Salarizare personal


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema salarizarea personalului unei companii. Acest proiect realizat in Oracle are 24 de pagini realizate in Word si 21 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (13 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle APEX corespunzatoare bazei de date. Cerintele proiectului sunt urmatoarele:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei companii, pentru a tine evidenta salarizarii angajatilor . Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – departamentele pe care le detine , sediile puse la dispozitie ) si angajatii companiei, organizati pe departamente.

Fiecare angajat are carte de munca cu compania ,iar functia pe care o detine fiecare angajat se incadreaza intre un salariu minim,si unul maxim.

Trebuie tinuta o evidenta clara a cheltuielilor totale (salariile angajatilor) ale companiei , realizata cu ajutorul entitatii EVIDENTA_CONTABILA. Aceasta evidenta se efectueaza periodic (de obicei , odata pe luna)