Sectie de politie


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unei sectii de politie. Este util persoamelor din conducere deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (22 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (19 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (9 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Enuntul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei sectii de politie . Baza de date trebuie sa contina informatii despre sectie – nume, adresa, telefon , fax , cod postal – departamentele pe care le detine, cazurile la care se lucreaza (anchete) si amenzile care trebuiesc platite de catre soferii cu probleme.

Fiecare politist are carte de munca la stat si fiecare sofer are antecedentele trecute in baza de date (si amenzile , de asemenea)

Trebuie tinuta o evidenta clara a amenzilor date soferilor Fiecare sofer poate primi una sau mai multe amenzi, si un politist poate emite una sau mai multe amenzi. De asemenea , un politist poate lucra la mai multe anchete, si la o ancheta pot lucra mai multi politisti.